EHBO VERENIGING WIJK EN AALBURG 
 

OPLEIDINGEN EN NIEUWE CURSUS 

Nieuwe Cursus

Ieder jaar starten wij in oktober met een nieuwe EBHO Cursus inclusief Reanimatie met AED en kinderehbo.

Deze cursus bestaat uit 10 lesavonden en een examen. De kosten voor de cursus inclusief examen zijn € 150-. 

De kosten dienen binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn. Bij geen tijdige betaling hebben wij het recht u te weigeren op de cursusavond(en). 

Tijdens de cursus word je opgeleid tot Basis EHBO’er. Op diverse avonden zullen ook lotussen aanwezig zijn om je goed voor te bereiden op het examen. 

Voor het seizoen 2021-2022 staat er nog geen nieuwe cursus (11 avonden). Zodra er een startdatum gepland is kunt deze hieronder vinden bij het Rooster Nieuwe Cursus. 

Heeft u interesse in een deelname aan onze EHBO Cursus stuur dan uw aanmelding naar: info@ehbowijkenaalburg.nl ovv Nieuwe EHBO Cursus. Na het examen kunt u de herhalingslessen ook bij onze vereniging volgen.

Rooster Nieuwe Cursus --> Zal pas in 2022 opgestart worden

Herhalinglessen 

Het rooster voor seizoen 2021-2022 is beschikbaar, zie Rooster 2021-2022.

Kinderehbo (EHAK) voor niet leden

Ieder jaar organiseren wij een herhalingsles kinderehbo (EHAK). Deze kunt u vinden op het rooster onder de herhalingslessen ovv Herhalingsles EHAK. Zie rooster 2021-2022.

Ook proberen wij bij genoeg deelnemers ieder jaar een nieuwe cursus in te plannen. Deze cursus bestaat uit ongeveer 3 lesavonden. 

Voor het seizoen 2021-2022 staat er nog geen nieuwe cursus (3 avonden) gepland.

Heeft u interesse in een deelname aan cursus kinderehbo stuur dan uw aanmelding naar: info@ehbowijkenaalburg.nl ovv Nieuwe Cursus EHAK

Reanimatie met AED (BLS) voor niet-leden

Ieder jaar organiseren wij een herhalingsles Reanimatie met AED. Zie rooster 2021-2022.

Tijdens deze avond wordt het reanimeren en het gebruik van de AED opgefrist.

Deze lesavond kunt u vinden op het rooster onder de herhalingslessen ovv Reanimatie voor niet-leden.

Voor het seizoen 2021-2022 staat er nog geen nieuwe cursus (2 avonden) gepland.

Heeft u interesse in een deelname aan de cursus Reanimatie met AED stuur dan uw aanmelding naar: info@ehbowijkenaalburg.nl ovv Nieuwe Cursus BLS

Vergoedingen bij Zorgverzekeraars voor EHBO Cursussen

Zorgverzekeraars vinden preventieve zorg steeds belangrijker. Er zijn meerdere zorgverzekeraars die een EHBO cursus vergoeden vanuit de aanvullende verzekering of pakketten. Indien gewenst zorgen wij voor een factuur welke door u zelf ingediend kan worden bij uw zorgverzekeraar. Controleer goed of uw zorgverzekeraar ook deze vergoeding biedt.